Kotiin-palvelu

Kauppakeskus Willa aloittaa kotiinkuljetuspalvelut

Varman omistamassa kauppakeskus Willassa aloitetaan kotiinkuljetuspalvelu keskuksessa toimivien yrittäjien tukemiseksi koronapandemiassa. Asiakkaat voivat tilata kauppakeskusten liikkeiden tuotteita kotiovelle kuljetettuna ilman asiointia liikkeissä kulkemisrajoitusten aikana. 

– Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisuuden tukea paikallisia yrittäjiä kansallisista liikkumissuosituksista riippumatta. Samalla kotiinkuljetus helpottaa kuluttajien arkea, Varman sijoitusjohtaja Ilkka Tomperi kertoo. 

Kotiinkuljetuspalvelu otetaan käyttöön Hyvinkään Willassa ja Tornion Rajalla -kauppakeskuksissa, ja palvelu toimii aluksi toukokuun ajan.

Kotiinkuljetuspalvelu aloitetaan tiistaina 5. toukokuuta. Asiakas voi joko tilata tuotteita suoraan kotiin tai vaihtoehtoisesti kauppakeskuksen noutopisteeseen. Palvelun kautta ei voi tilata päivittäistavaroita, alkoholia, tupakkatuotteita tai apteekkituotteita.

– Varman uusi Kotiin -kuljetuspalvelu on saanut Willan myymälöiden keskuudessa positiivisen vastaanoton. Myymälöiden mukaan juuri tällaisia palveluja tulevaisuudessa tarvitaan. Tällä hetkellä kotiinkuljetuksen saa yhdestätoista Willan liikkeestä ja listaus kasvaa tulevina päivinä. Päivitetty listaus löytyy kauppakeskuksen verkkosivuiltaOlemme rekrytoineet kuljetuspalveluiden läheteiksi nuoria ja näin palvelulla on myös työllistämisvaikutuksia. Toyota Willa autoliike toimii yhteistyökumppanina, kertoo kauppakeskus Willan markkinointipäällikkö Mirva Lemmetty

Kuljetuspalvelu käyttöön mahdollisesti myös muissa kauppakeskuksissa 

Varma suunnittelee, että kotiinkuljetuspalvelu voidaan ottaa myöhemmin käyttöön myös muissa Varman kauppakeskuksissa. 

–  Kotiinkuljetusta ei ole suunniteltu pelkästään tähän hetkeen, vaan se on osa pitkäjänteisestä suunnitelmaa, jolla kehitämme palvelujamme. Haemme parhaita mahdollisia toimintamalleja uuteen normaaliin. Muuttunut liiketoimintaympäristö on toiminut hyvänä kirittäjänä uusien palvelumallien kehittelemisessä, Tomperi sanoo.

Varma omistaa useita kauppakeskuksia ja liiketiloja ympäri Suomen. Kiinteistösijoitukset ovat osa Varman eläkesijoituksia, ja Varma on yksi Suomen suurimpia kiinteistöomistajia.

– Kiinteistösijoitukset ovat tärkeä osa sijoitustoimintaamme, ja haluamme hoitaa kiinteistöjämme ja vuokraustoimintaa vastuullisesti ja tulevaisuuteen katsoen. Vuokralaistemme menestys hyödyttää myös meitä vuokranantajana, Tomperi sanoo.

Varma kertoi aiemmin maaliskuussa, että se ei peri kahvila- ja ravintolavuokralaisiltaan vuokria touko- ja kesäkuussa. Vuokranvapautuksen taustalla oli eduskunnan päätös sulkea ravintoloiden asiakaspaikat koronaviruksen leviämisen estämiseksi kahdeksi kuukaudeksi.  

 

Lisätietoja:

Mirva Lemmetty, Markkinointipäällikkö, Kauppakeskus Willa, P. 050 465 0502, mirva.lemmetty@kauppakeskuswilla.fi

Marjut Tervola, viestintäpäällikkö, Varma, puh. 045 673 0120, etunimi.sukunimi@varma.fi 

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla noin 900 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2018 Varman maksutulo oli 5,1 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 5,7 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli maaliskuun 2020 lopussa 43,6 miljardia euroa. www.varma.fi