Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Joulun POP UP myymälät

Joulussa parasta on joulun odotus. Willan joulun ajan POP UP myymälöissä pääset takuuvarmasti joulufiilikseen! Lyhtytalon rakastettu joulukauppa ja Willassa uusi Hou Hou Joulu Pop Up avautuvat Willaan marraskuun alussa. Muurla Gift Shop avaa ovensa 24. marraskuuta. Lisää jouluisia POP UP myymälöitä avautuu Willaan joulukuussa.

Hou Hou Joulu POP UP avautuu Willan ylätasolle Stadiumin viereen 1. marraskuuta. Myymälä on täynnä ihania jouluun sopivia tuotteita: joulukortteja, lahjakasseja, kynttilöitä, sisustustuotteita ja muuta ihanaa! Yli 1000 erilaista tuotetta lahjaksi tai itselle! Hou Hou joulu POP UP rakennetaan asiakkaita varten aina uudelleen ja vain muutamaksi viikoksi ennen joulua. Kannattaa siis tulla katsomaan mitä kaikkea kivaa liikkeessä on tarjolla!

Lyhtytalon jouluinen POP UP avautuu uudessa liiketilassa Willan Prisma-tasolla 2. marraskuuta. Lyhtytalon valikoimasta löydät tarkoin valitut joulukoristeet, trendikkäät led-kynttijät ja kaikkea kaunista upean joulutunnelman rakentamiseen! Lyhtytalon joulukauppa on ilahduttanut asiakkaitamme jo usean vuoden ajan, ja uudistuneeseen myymälään kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin. Tämän kauniimpaa joulumaata on vaikea löytää!

Muurla Gift Shop avautuu Willan toritasolle Jesper Juniorin viereen 24. marraskuuta. Muurla Gift Shopista löydät inspiraatiota ja ideoita joulun juhlakauteen! Valikoimistamme löytyy kaikkea kotiin, keittiöön ja kodin sisustukseen – vaihtuvista kausituotteista tuttuihin klassikoihin. Mukana myös runsaasti tarjouksia ja tasarahahintoja. Muurla on suomalainen designtalo, jossa suomalainen suunnittelu ja puhdaslinjainen muotoilu muodostavat suunnittelun lähtökohdat: täältä kaikki ihana kotiin, keittiöön ja sisustukseen!

Tervetuloa Willaan virittäytymään joulutunnelmaan!