Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-23.59

Hyvinkään joulunavaus 21.11.2020

Hyvinkään joulunavaus järjestetään tänä vuonna erityisjärjestelyin.

Willantorilla on pienet käsityöläismarkkinat, joilla paikalliset käsityöläiset myyvät jouluisia tuotteitaan. Myyjiä otetaan mukaan koronarajoitusten vuoksi vain 10 kpl.

Seurakunnan teltalla on glögitarjoilu koko tapahtuman ajan ja sen yhteydessä pääsee ihailemaan myös suloisia lampaita.

Hyvinkään Lions Clubien teltalla otetaan vastaan joulukuusitilauksia (paikalla mallikuusi) sekä myydään Hyvinkää-aiheisia seinäkalentereita.

Jouluista tunnelmaa luo myös esiintymislavan ohjelma joululauluineen.

Joulukulkuetta ei tänä vuonna järjestetä, mutta Joulupukki on luvannut kuitenkin tulla vierailemaan tapahtumassa. Pukki seurueineen saapuu Hyvinkään palokunnan museoautolla Brissellä halki kaupungin ja kiertelee vilkuttelemassa lapsille ja lapsenmielisille noin kello 10.30 – 11.

Tapahtumassa mukana myös maskotit Lysti-lammas, Ilo-aasi, Lions Leijona ja Viivi Virtahepo! Viiviltä kannattaa käydä hakemassa pieni jouluyllätys.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Hyvinkään kaupunki, Hyvinkään Lions Clubit, Kauppakeskus Willa, Hyvinkään kaupunkiyhdistys ja Hyvinkään seurakunta.

HUOM! Tehdään yhdessä iloinen ja turvallinen joulunavaus: Tapahtumaan saa tulla vain terveenä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Muista turvavälit!