Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Nyt yllätetään äiti!

Kiitos kaikille lukuisista ehdotuksista! Hakuaika on päättynyt! Sunnuntaina 9.5. klo 17 paljastetaan ketkä äidit kokivat ikimuistoisen yllätyksen: Äitienpäiväspesiaali >

 


Onko sinulla maailman paras äiti, isoäiti tai muu sinulle läheinen äiti-ihminen? Onko hän huumorintajuinen, seikkailunhaluinen ja pientä julkisuutta pelkäämätön? Pitääkö hän yllätyksistä? Nyt on mahdollisuus yllättää hyvinkääläinen äiti ikimuistoisella tavalla!

Kauppakeskus Willa ja ON AIR Hyvinkää järjestävät yhteistyössä Äitienpäiväspesiaali-lähetyksen. Käymme etukäteen muistamassa äitejä kukkakimpulla ja äidille omistetulla lauluesityksellä. Esitykset näytetään sunnuntaina 9.5. ON AIR Hyvinkään suorassa lähetyksessä klo 17.00 alkaen.

Ehdota äitisi mukaan yllätyksen saajaksi viimeistään 25.4. Kuvauspäivät ovat 28.4. ja 4.5. Tarvitsemme kuvaustilanteeseen sekä sinut että yllätettävän äidin – saatat siis joutua hieman juonimaan, että yllätys varmasti onnistuu!

Lisätietoja:
Kauppakeskus Willa, Mirva Lemmetty, mirva.lemmetty@kauppakeskuswilla.fi tai Hyvinkään kaupunki Outi Ruso, outi.ruso@hyvinkaa.fi